Je bent hier:  startpagina  Bestuur  Raad van Bestuur  cv Vandaele

De heer Herman Vandaele

Herman Vandaele (°1950) behaalde de diploma’s van Licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen (UFSIA) en Master in Treasury & Banking and Tax Management aan IPO Antwerpen (thans Antwerp Management School) en volgde een Executive Management Program aan CEDEP/INSEAD in Fontainebleau en een Leadership Pogram aan de University of Colorado Denver.

Hij is nog tot eind december 2010 General Manager Corporate Projects bij NV Bekaert en bekleedde sinds 1975 diverse functies binnen de Bekaert-groep in binnen- en buitenland. Hij beschikt over een jarenlange ervaring in corporate and headquarter responsibilities. Zijn expertise bestrijkt o.m. plant control, corporate finance, audit, personnel management, IT, corporate treasury and banking, M&A, shared services, investor relations en general management.

In de periode 1985-2000 was hij docent aan de hogescholen Ehsal en Vlekho (thans Hogeschool-Universiteit Brussel) en aan IPO Antwerpen (thans Antwerp Management School).

Hij werd op 29 oktober 2010 benoemd tot bestuurder van Almancora Beheersmaatschappij met ingang op 26 november 2010.