Christiane Steegmans

Christiane Steegmans (°1958) studeerde af als Master in Commercial Engineering aan de Solvay Business School van de Université Libre de Bruxelles. Na junior finance opdrachten in diverse sectoren, kwam zij bij IBM Consulting waar zij als associate partner werkte op financiële adviesopdrachten en het opzetten van shared services. 

Zij had daarna verschillende functies bij Delhaize Group van financiën over strategie, zowel op Belgisch als op Europees niveau. Christiane verliet Delhaize in 2013 als Senior Vice President Corporate Development Belgium. Nadien vervulde ze adviesopdrachten. Ze is sinds 2016 partner bij Innovity. Innovity geeft advies aan bedrijfsleiders op drie vlakken: strategie, finance en governance. Als bestuurder brengt mevrouw Steegmans een uitgebreide ervaring met zich mee in financiën en strategie in verschillende situaties en sectoren. 

Zij werd op 15 september 2017 aangesteld als onafhankelijke bestuurder van Almancora Beheersmaatschappij NV. Zij oefent zij haar bestuursfunctie uit als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap Visionality.